Sri Lanka (1) Het begin van een groot avontuur!

Ik kreeg als kind de kans om met mijn ouders heel veel te reizen. Na mijn studies was het mijn kans om zelf een grote reis te plannen, deze keer buiten Europa! Ik vind reizen een van de leukste dingen om te doen, het maakt me ontzettend gelukkig! Jammer genoeg kunnen we niet heel ons leven reizen. Mijn portefeuille zou het niet aankunnen en ik zou eerlijk gezegd mijn familie en vrienden niet kunnen missen, maar deze keer gingen we ervoor! Drie weken Sri Lanka!

REISTIP: Ga zeker eens kijken bij landen buiten je comfortzone! Sri Lanka lijkt ver gezocht, maar wij gingen 3 weken naar een schitterend land voor maar €1000 p.p alle kosten inclusief!

IMG_7703[1]

Waarom in godsnaam Sri Lanka?

Ik ben een impulsieve boeker. Soms heb ik gewoon last van reiskriebels en begin ik rond te surfen op het net. Mijn tactiek: ik stel een lijst op van alle betaalbare en leuke bestemmingen op Cheap Tickets (eerlijk gezegd is mijn budget steeds redelijk beperkt), als ik een leuk land vind dat betaalbaar is, dan zoek ik het op in Google afbeeldingen. Op een of andere manier geeft Google Afbeeldingen steeds een goede eerste indruk!

Toen ik Sri Lanka opzocht, was ik meteen verkocht! Typ het maar eens in Google afbeeldingen en je zult zien dat het er prachtig uitziet! Ik ging opzoek naar blogs over reizen in dit vergeten land en ik werd enkel enthousiaster.

En dan heb je dat slechte trekje van mij: BOEKEN! Ik wil steeds direct boeken uit schrik dat de prijzen zouden stijgen of het aanbod zou verdwijnen. Toen ik Jarno belde met “aahh ik heb alles opgezocht we moeten echt boeken vandaag” wist hij al hoe laat het was! 🙂 Geen weg terug! Zo gezegd zo gedaan, Sri Lanka it was!


REISTIP
: Maak gebruik van websites als Cheap Tickets om vliegtuigprijzen te vergelijken! Boek ook vroeg op voorhand, last minute boekingen zijn vaak minder voordelig!

REISTIP: Maak gebruik van Google afbeeldingen om een eerste indruk te krijgen van een land. Ga nadien op blogs kijken of dit land echt iets voor jou is!

 

Deel deze post!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *