Welk valentijnstype ben jij?

Ontdek welk valentijnstype jij bent en wat je eraan kan doen!

valentijn wasco

Het is weer die tijd van het jaar, 14 februari, de dag waarop iedereen nog eens bevestigd hoe graag men elkaar ziet. Eigenlijk heb je drie valentijnstypes. Lees verder en ontdek welk type jij bent!

In eerste instantie heb je de Valentine Addicts. Dit zijn de mensen die valentijn vieren met reuzegrote diners, hartjes overal, onbetaalbare cadeaus, enzovoort. Het gaat soms zo ver dat ze verkleed als cupido naar het werk trekken waarbij een walm van rozengeur hen achtervolgt.

Het tweede type zijn de Lazy Valentine Lovers. Dit zijn de mensen die het excuus gebruiken “ach, ik zie je toch elke dag van het jaar graag”, om toch maar geen cadeautje of moeite te moeten doen (meestal mannen).

Het laatste valentijnstype zijn de Lonely Love birds. Dit zijn de mensen zonder liefje. Zij brengen hun valentijn als volgt door: huilend voor een romantische film met een pot ijs van 5 liter als troost (chocolade smaak).

Gelukkig valt er aan alle types iets te doen! Ik vertel jou hoe je deze valentijn een ware valentijnsheld(in) kan worden!

  • Valentine Addicts

Beste Valentine Addict, ik besef heel goed dat je het liefst van al je geliefde verrast met een etentje onder de sterrenhemel, terwijl je kijkt hoe de olifanten spelen met de giraffen, ergens in Afrika. Een persoonlijke massage van een pinguïn op de zuidpool klinkt inderdaad fantastisch, maar this is too much! Wat zal je volgend jaar doen? Er is nog steeds een wachtlijst voor maanreisjes weet je! Pak het wat kleinschaliger en persoonlijker aan dit jaar. Je zult zien, jouw geliefde zal het fantastisch vinden! Verras hem of haar bijvoorbeeld met een zelfgemaakt diner bij kaarslicht! (ps: smijt die cupidovleugeltjes ook maar weg).

  • Lazy Love Birds

Ik hou van je elke dag van het jaar is zó 2015! Ik geef het toe, ik denk dat ik onder dit type val. Al dat commercieel gedoe daar hou ik niet zo van! Toch kan het echt geen kwaad om je liefde af en toe eens te vieren en dus ook op Valentijn! Verval niet in een relatie zonder leuke verassingen! Ga er maar eens voor dit jaar, je geliefde zal helemaal in de wolken zijn omdat hij of zij het helemaal niet verwacht! Rij bijvoorbeeld naar een romantische plek en lees jullie oude liefdesbrieven voor aan elkaar! Een klein cadeautje daar wordt iedereen gelukkig van. 🙂

  • Lonely Love Bird

Onze laatste groep zijn de Lonely Love birds. Weg met al dat triestig gedoe, kom op! Toen ik 11 was, had ik ook geen liefje op valentijn, het maakte me triest. Gelukkig had ik de beste vriendinnen van de wereld! In 2002 besloten we om de toekomst van alle liefloze personen op deze wereld te veranderen! We riepen 15 februari uit tot beste vriendinnendag en gaven elkaar cadeaus!
Nodig dus wat vrienden uit en kijk samen naar die romantische film met liters chocolade ijs! Vergeet ook zeker geen cadeautjes te kopen want dat is altijd super fijn!

 

Wat zijn jouw plannen deze valentijn en welk valentijnstype ben jij?

 

Verliefde kusjes,

Febe

 

 

Deel deze post!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *