Those little things: Als de eerste sneeuw valt!

IMG_9226[1]

Een van de kleine dingen waar ik absoluut van hou, is de allereerste sneeuw! Als kleine meid waren het al absolute hoogdagen toen er een klein wit tapijt de wereld bedekte alsof het tijd was om te slapen en de dons werd opgelegd! “Papa, papa  gaan we sleeën?” Om de hoek van mijn straat is er een klein buurtparkje en daar ging ik sleeën. Ik was niet alleen, oh nee, alle kinderen van de wijk kwamen naar het parkje. De heuvels die er nu zijn, waren toen hoge bergen en 1 van die bergen was de absolute topper! Met een stuk of 10 stonden we dan op onze beurt te wachten om de berg te trotseren! Alleen op de slee, met twee, liggend op je buik, de durvers gingen zelf achterstevoren! Vandaag zijn de bergen wat gekrompen, maar mijn enthousiasme voor sneeuw zal er altijd zijn! Een van mijn sleevriendjes was Jelijn, toevallig nog steeds een van mijn allerbeste vrienden. 🙂 Onbewust en onverwachts sturen we elke keer opnieuw: “Heeee heb je het gezien, het sneeuwt!!”! Dat was deze keer niet anders. Ze heeft trouwens ook een super leuke blog!

Ik was gaan sporten met Jarno – we doen nu aan badminton om onze goede voornemens wat te onderhouden – en toen ik door het raam keek, besefte ik plots dat het sneeuwde! Een klein wit laagje sneeuw bedekte het gras en de witte vlokken dwarrelden nog naar beneden! Huppelend liep ik door de gangen van de sporthal terwijl ik herhaaldelijk zei “het sneeuwt, kijk het sneeuwt”. Op een of andere manier is het een klein geluk in mijn leven dat volgens mij nooit meer weg zal gaan!

Enjoy the little things in life: My love for the first snow!

Ben jij ook zo’n fan van een witte winter vol sneeuwpret of hou je er niet zo van? 🙂 (PS: op de onderste foto zie je trouwens de fameuze berg waarvan ik sprak.)

IMG_9080[1]

Volg mijn blog ook op Bloglovin!

Deel deze post!
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *